ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ

Τολό

Tο ξενοδοχείο Angelo Hotel βρίσκεται στο Τολό στην Αργολίδα μια περιοχή της πελοποννησιακής χερσονήσου. Η περιοχή είναι γνωστή από τον αργολικό κάμπο με τις πορτοκαλιές και τις μανταρινιές και τις αγκινάρες καθώς και από τα πολλά αρχαιολογικά μνημεία και τις μαγευτικές της παραλίες.
Η περιοχή της Αργολίδας είναι όμορφη κάθε εποχή του χρόνου. Στους δρόμους είναι παραταγμένες πορτοκαλιές και λεμονιές και ανάλογα με την εποχή του χρόνου το άρωμα των ανθών γεμίζει τον αέρα ή τα φρούτα στα δέντρα είναι έτοιμα για τη συγκομιδή.

 

Η περιοχή της Αργολίδας πολύ κοντά στην Αθήνα μόλις (1,5 h) είναι μια πολύ καλή επιλογή για ένα διάλειμμα για τους Αθηναίους τα σαββατοκύριακα αλλά και για τους ξένους τουρίστες όλο το χρόνο και ποιο συγκεκριμένα Το Τολό. Η θέση του Τολού είναι αρκετά πλεονεκτική και για μονοήμερη εκδρομή.
Η Αργολίδα έχει πλούσια ιστορία και φέρει τα σημάδια πολλών κατακτητών οι οποίοι έχτισαν πολλά αρχαία οχυρά όπως της Αρχαίας Ασίνης, την αρχαία Τύρυνθα (15λεπτά με το αυτοκίνητο) και τα κάστρα του Ναυπλίου(10 λεπτά με το αυτοκίνητο) για μας να φανταστούμε τι συνέβη τα αρχαία χρόνια.

 

Το Kαστράκι και η αρχαία Ασίνη βρέθηκαν στο ακρωτήρι στην άκρη της μεγάλης παραλίας του Τολού, μολις λίγα λεπτά με τα πόδια από το ξενοδοχείο Angelo Hotel.Η περιοχή του τολού περιβάλλεται από μικρά βουνά που κάνουν το κλίμα της περιοχής ποιο γλυκό από άλλες περιοχές της Αργολίδας με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να μπορεί να κάθεται έξω ποιο τον περισσότερο χρόνο και να απολαμβάνει το πρωινό του. Τους καλοκαιρινούς μήνες το κλίμα είναι ξηρό και ζεστό ενώ το χειμώνα είναι λίγο βροχερό. Επισκεφθείτε το Τολό οποιαδήποτε εποχή θέλετε, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και ξαπλώστε στην παραλία ή ταξιδέψτε στους μοναδικούς αρχαιολογικούς τόπους της περιοχής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ